Global Menkul Değerler Personelleri Tarafından Yüksekokulumuz Öğrencilerine Finans Dersi Verildi.

Global Menkul Değerler personelleri tarafından 15.05.2024 tarihinde Yüksekokulumuz Öğrencilerine Finans Dersi Verildi.

Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölümü öğrencilerine yönelik özel bir konferansa ev sahipliği yaptı. Global Menkul Değerler Merkez Şube Kıdemli Müdürü Pınar Yalın Hantal ve Yatırım Uzmanı Işılay Tok, finansal piyasaların işleyişi, yatırım stratejileri ve kariyer fırsatları hakkında kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi.

Konferansta, öğrencilere finans dünyasının dinamikleri ve güncel trendler hakkında bilgi verildi. Hantal ve Tok, deneyimlerini paylaşarak öğrencilere sektördeki kariyer basamaklarını tırmanmaları için önemli ipuçları sundu. Ayrıca, öğrencilerin sorularını yanıtlayarak interaktif bir öğrenme ortamı oluşturuldu.

Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Eyüp AKÇETİN, "Global Menkul Değerler'in değerli yöneticilerine okulumuza gelerek öğrencilerimize finans dünyasının kapılarını araladıkları için teşekkür ederiz. Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin teorik bilgilerini pratikle birleştirmelerine ve geleceğe daha donanımlı bir şekilde hazırlanmalarına yardımcı oluyor" dedi.

Global Menkul Değerler Merkez Şube Kıdemli Müdürü Pınar Yalın Hantal ise, "Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nun genç ve dinamik öğrencilerine finansal piyasalar hakkında bilgi vermekten büyük mutluluk duyduk. Geleceğin finans profesyonelleri olarak gördüğümüz bu öğrencilere sektördeki kariyer fırsatlarını anlatmak ve deneyimlerimizi paylaşmak bizim için önemliydi" şeklinde konuştu.

Konferans, öğrencilerin yoğun ilgisiyle sona erdi. Etkinliğin ardından, öğrenciler Hantal ve Tok ile birebir görüşme fırsatı da buldu.

Son Güncelleme Tarihi : 16.05.2024 11:51 Okunma Sayısı : 567