Yüksekokulumuz ile TradingView Arasında Yapılan Yazılım Anlaşması Hakkında

15.01.2024 tarihinde Yüksekokulumuz ve TradingView arasında yapılan anlaşma kapsamında finansal piyasaları incelemek, analiz etmek ve takip etmek için güçlü bir platform olan Tradingview yazılımı kullanılmaya başlanmıştır. Öğrencilerimize Tradingview yazılımını sunarak, gerçek zamanlı grafik analizi, teknik analiz araçları ve anlık piyasa verilerine erişim sağlama imkanı sunulmaya başlanmıştır. 

Teknik analiz dünyasında ustalaşmak ve küresel çapta kripto varlıkları, emtiaları, kıymetli madenleri ve borsalarda etkileyici analizler yapmak isteyenler için TradingView platformu önemli bir kaynaktır. 

Bu platform, hisse senetleri, Dolar Endeksi ve diğer finansal ürünlerle ilgili kapsamlı bilgileri kolayca sunmanın yanı sıra, farklı kullanıcı deneyimlerine de erişim sağlar. 

Platformda anlık oluşan geri bildirimleri inceleyerek çeşitli ve geniş bakış açıları edinmek mümkündür. 

Teknik verilerin yanı sıra çeşitli göstergeler ve ekonomi takvimini  gibi araçları kullanarak piyasaları analiz etmek daha bilgilendirici olmaktadır. 

TradingView, finansal analiz becerilerini geliştirmek ve piyasalardaki hareketliliği anlamak isteyenler için değerli bir kaynaktır.

Öğretim elemanlarımıza, öğrencilerimize, idari personelimize, iç ve dış paydaşlarımıza  bu platformu keşfetmelerini öneriyoruz. 

Tradingview; gerçek zamanlı verileri, dinamik grafiklerle göstermekte, çok kapsamlı teknik göstergeler grafikler üzerinde teknik analiz yapmaya imkan sağlamaktadır. Program arayüzünün kullanıcı dostu olması öğrencilerimizin tüm finansal piyasalarda analizi kolayca yapmasını sağlamaktadır.

Tüm Öğrencilerimize Duyurulur.

Son Güncelleme Tarihi : 19.01.2024 15:46 Okunma Sayısı : 357

Son Duyurular