Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Eyüp Akçetin Uluslararası Yarışmada Türkiye'yi Jüri Üyesi Olarak Temsil Etti

Bu yıl ilk kez İslam İş birliği Teşkilatı Gençlik Forumu tarafından Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen Uluslararası ROBO SUMO ve ROBO Futbol yarışmasına Türkiye'yi temsilen Üniversitemiz Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Eyüp Akçetin jüri olarak seçilmiştir.
17-23 yaş kategorisinde üniversite gençlerine yönelik düzenlenen yarışmaya, toplamda 5 jüri seçilmiş, İslam İş birliği Teşkilatına üye tüm devletlerin katılımı ile yarışma gerçekleştirilmiştir.
Başarılı bir değerlendirme süreciyle tamamlanan yarışmada, Özbekistan, Tacikistan, Ürdün ve Kazakistan ülkelerinden katılan öğrenciler çeşitli dereceler elde etmişlerdir.

Son Güncelleme Tarihi : 08.11.2019 10:37 Okunma Sayısı : 102