TÜBİTAK 1512 BİGG AKDENİZ Programı

Akdeniz Üniversitesi adına Antalya TEKNOKENT Koordinatörlüğünde yürütülen TÜBİTAK BİGG Uygulayıcı Kuruluş BİGG AKDENİZ programı, TÜBİTAK'ın yayınlamış olduğu 2022 yılı 1. çağrısı resmi takvimi kapsamında teknoloji ve yenilikçi iş fikri ön başvurularını almaya başlamıştır. TÜBİTAK BİGG(1512) Destek Programı kapsamında teknolojik ve yenilikçi iş fikirlerini şirketleşerek faaliyete geçirmek isteyen kişiler programa başvuru yapabileceklerdir. Söz konusu programa yapılan iş fikri başvuruları ön değerlendirme sonucunda, BİGG AKDENİZ 2022-1 Hızlandırma programında yer alarak girişimcilik eğitimi, proje yazımı ve mentörlükler sonrasında 2. aşama kapsamında değerlendirilerek 2. aşama başvurusunu yapmak üzere TÜBİTAK'a yönlendirilecektir.

Antalya TEKNOKENT Koordinasyonunda yürütülen BİGG AKDENİZ Programına ön başvuru için belirlenen son tarih 18 Mart 2022 Cuma günü olup, Girişimcilere 200.000 TL hibe desteği sağlayan TÜBİTAK 1512(BİGG) Girişimcilik Destek Programı'nın iş fikri ön başvuruları ise 18 Mart 2022 Cuma günü tamamlanacaktır. Başvurular online olarak bigg.akdeniz.edu.tr/sitesinden yapılacaktır.

Tüm öğrencilerimize duyurulur.

Son Güncelleme Tarihi : 09.03.2022 16:07 Okunma Sayısı : 458