Pedagolojik Formasyon Eğitimi DUYURUSU

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nca Pedagojik Formasyon Eğitimine Öğretmen yetiştiren fakülteler dışında formasyon eğitimi alınabilen alanlarda örgün eğitim- öğretim süresi içinde pedagojik formasyon eğitiminin verilmesi hususlarının 10. Maddesinde 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılına mahsus olmak üzere; formasyon eğitimi alınabilen alanlardaki fakültelerde bu programlara kayıtlı mezuniyet aşamasındaki öğrencilerin yazılı talep etmeleri halinde belirlenen dersleri 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılından itibaren seçmeli olarak almaya başlayabileceklerine karar verilmiştir.

Bu kapsamda 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında formasyon derslerini almak isteyen öğrencilerin aşağıda linkte belirtilen (PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN ÇERÇEVE USUL VE ESASLAR için TIKLAYINIZ.) esaslara göre Yüksekokulumuz öğrenci işlerine 19 Ocak 2023 tarihine kadar  başvurularını yapabilirler.

Tüm Öğrencilerimize Önemle Duyurulur.

Son Güncelleme Tarihi : 10.01.2023 18:55 Okunma Sayısı : 274