GÜNCELLENDİ. (ÖNEMLİ) !! 2021-2022 Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölümü Yaz Dönemi Meslek Stajı Uygulaması

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı müfredatında yer alan ve Yaz dönemi uygulanacak olan MFY2008 Meslek Stajı I ile MFY3010 Meslek Stajı II stajını yapacak öğrencilerimiz için staj Başvuru Tarihleri, Başvuru Evrakları ile ilgili Belgeler aşağıda detaylı olarak belirtilmiştir.

BAŞVURU TARİHLERİ

STAJ BAŞVURULARININ BAŞLANGIÇ TARİHİ 9 MAYIS 2022
STAJ BAŞVURULARININ BİTİŞ TARİHİ 24 HAZİRAN 2022

BAŞVURU EVRAKLARI

Başvuru Dilekçesi için tıklayınız.
Staj İş Yeri Başvuru Formu için tıklayınız.
Staj İş Yeri Dilekçesi için tıklayınız.
Staj İş Yeri Sözleşmesi için tıklayınız.
**SPAS Müstehaklık Sorgulama (Sağlık Provizyon Aktivasyon Sistemi): E-Devlet' e kendi kimlik ve parolanız ile giriş yaparak SPAS Müstehaklık Sorgulama(Sağlık Provizyon Aktivasyon Sistemi) linke tıklayarak yönlendirilen sayfadan ''SPAS Müstehaklık Sorgulama'' yapılarak çıkan dökümanın çıktısı alnıp başvuru belgelerine eklenecektir.

Önemli Not ! Başvuru belgeleri eksiksiz bir şekilde doldurulup, imza ve kaşeleri tam şekilde belirtilen tarihe kadar Yüksekokulumuza teslim edilecektir.

*Ayrıca stajla ilgili belgeler Yüksekokulumuz web sayfasında belgeler/formlar/staj evrakları kısmına da eklenmiştir.

STAJ TARİHLERİ

DERS ADI SINIFI STAJA BAŞLAMA TARİHİ STAJIN BİTİŞ TARİHİ (HAFTADA 6 GÜN) STAJ SÜRESİ
MFY2008 MESLEK STAJI I 2 18 TEMMUZ 2022 9 AĞUSTOS 2022 *20 İŞ GÜNÜ
MFY3010 MESLEK STAJI II 3 18 TEMMUZ 2022 2 EYLÜL 2022 *40 İŞ GÜNÜ